Om Pepe

Typ

Pepe är en medium ung hane med bra benstomme.Han har ett vackert trekantigt huvud med rak profil, bra haka och stora, fint formade öron som sitter väldigt bra. Ögonen är fint formade och ger ett grymt uttryck. Kroppen är bra i proportionerna men svansen är lite kort. Pälsen är av mycket bra kvalitet.

profilheadhead

Temperament

Pepe är en snäll och vänlig pojke som accepterar all hantering. Social och närhetsökande. Han är väldigt förtjust i att "pussa" på pannan och att tvätta hår.

Historia

2008-06: När vi först upptäckte att Pepe var ledig igen var vi väldigt förvånade och väldigt uppjagade för vi kunde inte låta bli att fråga om en så vacker pojke. Efter ett antal mail och en nervös väntan fick vi vårat ja och den långa väntan började...
pepe

2008-09-01: Snart dags att hämta hem pojken.. Eftersom att han kommer från tyskland så måste vi vänta på rabiesvaccinering och blodprov innan det äntligen var dags. Nu i veckan ska blodprovet tas och sen är det bara väntan på resultatet. Han har uppfyllt all förväntan och ser väldigt lovande ut. Längtar verkligen efter att få känna på honom själv.

pepe 2008-09-29: Idag fick vi veta att blodprovet var bra så nu är allt redo. Inte länge kvar nu. :)
pepe 2008-10-16: Grabben är hemma efter en lång resa. Oerhört snäll att resa med, låg och sov större delen av tiden. Han är otroligt härlig och snyggare än vad vi trodde, ser fram emot att se honom bli riktigt vuxen.
pepe 2009-09-16: Har haft Pepe boende hos mig en period och det är verkligen en helt ljuvlig pojke, är glad att ha fått chansen att lära känna honom på det här viset.